Druženje članova i simpatizera u Domu Eugen Kvaternik

Sisak-Nakon Topolovca, Budaševa i Galdova jučer je održano druženje simpatizera i članova stranaka koalicije „Svi za Sisak“ u Domu Eugen Kvaternik u Naselju. Kao i na prijašnjim skupovima, velik broj posjetitelja poruke koalicijskih partnera čuli su ispred dvorane.

Željko Krapljan (HDZ) poručio je kako će ova velika, snažna i nepobjediva koalicija voditi brigu o svakom čovjeku te da će spriječiti davanje novih otkaza.  Loš standard svojih sugrađana komentirala je Anita Sinjeri Ibrišević (HSS) kazavši kako danas u gradu imamo brojne trgovačke centre u kojima nema tko trošiti novce. Na prvo lažno obećanje premijera koje je dao radnicima Željezare osvrnuo se Ivo Šimac (HSP AS). Kazao je da će potražiti odgovor zbog čega su toliki radnici morali ostati bez posla. Ivona Nemeth (HSP AS) kazala je da koalicija „Svi za Sisak“ ne
daje velika obećanja. Istaknula je da moramo očuvati standard koji imamo i preživjeti te da svim građanima Siska koalicija nudi sigurno sutra. Na aktualnu državnu politiku osvrnuli su se Veljko Novak i Dinko Pintarić kazavši kako Vlada prikriva nedostatak investicija ratom protiv Crkve.

-         Sisak mora ostati grad hrvatskih pobjeda. Nećemo dozvoliti da zavlada komunistička ideologija. Mi smo opcija koja poštuje vjeru, običaje i svoj narod. U Hrvatskoj trenutno nema koalicije koja okuplja više stranaka i partnera od koalicije „Svi za Sisak“, ali unatoč brojnim našim različitostima svi imamo jednu zajedničku poveznicu, a to je borba protiv komunizma, poručio je Novak.